Crvena zvezda – Vojvodina tipovi, kvote i prognoza

Čekanju je napokon došao kraj. Nakon pauze zbog Mundijala i zimskog raspusta, nastavlja se Superliga Srbije, i to jednim od derbija. Pogledajte sve o susretu Crvena zvezda – Vojvodina: rezultat, sastave i koeficijente.

Crvena zvezda – Vojvodina tipovanje i kvote

Ova poslastica prvog prolećnog kola našla se i u listama domaćih kladionica. Pogledajmo osnovnu ponudu kada je reč o Zvezda – Vojvodina kvote.

Crvena zvezda – Vojvodina prognoza i forma

Skoro tri meseca trajala je pauza u Superligi Srbije. Nakon učešća naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu, usledile su naporne pripreme, a većina naših superligaša odlučila se za boravak u Turskoj.

Teško je izvlačiti neke zaključke na osnovu pripremnih utakmica, ali činjenica je da se ni Zvezda ni Vojvodina nisu preterano pojačali u zimskom prelaznom roku.

Ulog je ipak veliki, jer beogradski crveno-beli žele da sačuvaju osetnu prednost nad najvećim rivalom Partizanom, dok Novosađani jure izlazak u Evropu.

Crvena zvezda – Vojvodina tipovi, kvote i prognoza

Crvena zvezda – Vojvodina rezultat i stare utakmice

Reč je o velikom rivalstvu, još iz doba stare Jugoslavije. Ova utakmica ipak će proteći u nekom drugom duhu, jer će biti u znaku prerano preminule legende Siniše Mihajlovića, koji je igrao za oba kluba.

Kada je reč o susretima u prethodnih nekoliko godina, vrlo retko je Vojvodina uspevala da odoli na našem najvećem stadionu. Doduše, u 1. kolu sezone 2021. na 2022. bilo je 0:0 na “Rajku Mitiću”.

Zvezda je i odličan domaćin, pa i to utiče na naša Crvena zvezda – Vojvodina tipovanja.

Crvena zvezda – Vojvodina predviđanja i koeficijenti

Ne dovodi se u pitanje ko poseduje veći kvalitet. Jednostavno, Zvezda je igrala i evropska takmičenja i juriša na novu titulu, dok je Vojvodina ipak imala težak početak sezone.

Ipak, koeficijent je prilično mali, makar kada govorimo o “jedinici”, pa smo sigurni da će mnogi to kombinovati sa nekim prelazom ili brojem golova. Ipak, da li će baš u prvom kolu napadači biti raspoloženi?

Crvena zvezda – Vojvodina tipovi i sastavi

Trener domaćih Miloš Milojević dobio je određena pojačanja, mada nijedno od njih neće oduševiti verne navijače. Na Marakanu su stigli Uroš Spajić, Piter Olajnika, Aleks Vigo i Lazar Nikolić. Ostao je, što posebno raduje Beograđane, Aleksandar Dragović.

Kod gostiju koje predvodi Milan Rastavac bilo je još tiše. Pominjalo se da bi Mirko Topić mogao u Seriju A, ali on je ipak ostao. Tu je i talentovani Jovan Milošević, koji se tek na leto seli u Nemačku.

Zvezda – Vojvodina TV prenos

Superliga Srbije, pa tako i ovaj meč, na programu je televizije Arena Sport.

Zvezda – Vojvodina pitanja i odgovori

  • Kada se igra meč u Beogradu?

Zvezda i Vojvodina otvaraju prolećnu sezonu u subotu, 4. februara, od 16 časova.

  • Zašto će ovaj duel biti u znaku Siniše Mihajlovića?

Veliki srpski reprezentativac je legenda oba kluba, sa kojima je osvajao trofeje.

  • Gde naći Zvezda – Vojvodina kvote?

Svi Crvena zvezda – Vojvodina tipovi dostupni su u kladionicama MaxBet, Meridian i Mozzart.