Španija – Švajcarska tipovi, kvote i prognoza

Očekuje nas velika borba i u drugom četvrtfinalnom meču UEFA Evropskog prvenstva za mlade, koje možemo pratiti na RTS-u. Pogledajte sve o duelu Španija – Švajcarska: tipovi, sastavi i predlozi za klađenje.

Španija – Švajcarska tipovi i kvote mladi

Na prvi pogled, jedna selekcija je ovde favorizovana. Ali evo šta kažu najbolje srpske kladionice i njihovi koeficijenti.

Španija – Švajcarska prognoza i očekivanja

Jedni od najvećih favorita za osvajanje krune na turniru koji se održava u Gruziji i Rumuniji jesu upravo Španci. Ova selekcija je odlično počela takmičenje, ali su na kraju tek pogotkom u 90. minutu protiv Ukrajine uspeli da osvoje prvo mesto. Bilo je 2:2.

U Grupi B učestvovale su još selekcije Hrvatske i domaćina Rumunije, pa se može reći da predstoji prvi pravi ispit “crvenoj furiji”.

Švajcarska mlada reprezentacija je takođe “legija stranaca”, a u sastavu ima i nekoliko igrača srpskog porekla. Uprkos negativnoj gol-razlici i porazu od čak 1:4 protiv Francuske u poslednjem kolu Grupe D, Švajcarci su prošli dalje usled većeg broja postignutih pogodaka. Najbolju igru prikazali su na startu, kada su porazili svoje vršnjake iz Norveške 2:1.

Španija – Švajcarska rezultat i tradicija

I tradicija je na strani mnogo poznatije selekcije. Od 2008. ove dve reprezentacije odigrale su 6 duela, a na 4 je slavila Španija. Poslednji put se to dogodilo pre samo nekoliko meseci, u martu ove godine, kada je u prijateljskom meču bilo 3:2.

Najvažniji susret odigran je ipak 2011. godine, u finalu Evropskog prvenstva za mlade. I tada su Španci bili bolji, sa 2:0.

U nastavku pročitajte šta naši eksperti kažu za Španija – Švajcarska tipovi za mlade.

Španija – Švajcarska predviđanja i tipovanja

Nema sumnje da su Španci veliki favoriti. Kvota na pobedu “Crvene furije” je prilično niska, ali čini se da imaju dovoljno snage da spreče iznenađenje.

Što se tiče tipovanja za mladi Španija – Švajcarska, probajte da pojačate jedinicu brojem golova. Biće ih makar za 3+.

Španija – Švajcarska tipovi i sastavi

Španci imaju odličan sastav koji već igra u velikim klubovima, uprkos tome što i njima nedostaju najveće zvezde – Pedri i Gavi. Ipak, tu su Abel Ruiz, Rodri i Antonio Blanko, dok su u odbrani odlični Pačeko i Miranda.

Švajcarcima je najveći problem odbrana. Primaju mnogo golova, što je greška golmana Amira Saipija, kao i bekova Amende i Stergijua. U napadu su Kastriot Imeri i Dan Ndoje.

Španija – Švajcarska mladi TV prenos

Ovaj duel moći će da gledaju svi ljubitelji fudbala u Srbiji posredstvom RTS 2.

Španija mladi – Švajcarska mladi pitanja i odgovori

  • Kada se igra utakmica Španija – Švajcarska mladi?

Ovaj duel počinje u subotu, 1. jula, od 21 čas.

  • Koliko titula imaju mladi Španci?

Ova selekcija ukupno je 5 puta bila na vrhu Evrope, što je rekord.

  • Kakve su Španija – Švajcarska kvote?

Odlični Španija – Švajcarska tipovi čekaju vas u kladionicama SuperBet, MaxBet i Mozzart.


Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.