Portugal – Holandija tipovi, kvote i prognoza

I u ovim vrelim letnjim danima igra se veoma zanimljiv fudbalski turnir. U Rumuniji i Gruziji 8 najboljih evropskih mladih selekcija bori se za U21 krunu. Pogledajte sve o susretu Portugal – Holandija: tipovi, sastavi i saveti za klađenje.

Portugal – Holandija tipovi i kvote

Za meč Portugal – Holandija mladi domaće kladionice izdvojile su odlične koeficijente. Pogledajte ih.

Portugal – Holandija prognoza i forma

Radi se o drugom kolu UEFA Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije. Pomalo iznenađujuće, mladi Portugalci, koji su bili favoriti iz senke i za osvajanje trofeja, poraženi su u prvom kolu.

Bolji od Portugala bili su domaćini Gruzini, koji su slavili sa 2:0. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Vicešampioni Evrope sada moraju da jure pobedu protiv Holandije.

Što se njihovih rivala tiče, oni su startovali prilično miroljubivo. U komšijskom duelu odigrali su 0:0 sa Belgijom, pa bi u nekim varijantama i sa jednim bodom bili zadovoljni.

Ali da li je to slučaj, najbolje ćete saznati uz naše mladi Portugal – Holandija tipovi.

Portugal – Holandija rezultat i tradicija

Ove dve reprezentacije umele su često da se sretnu u poslednje vreme. Od 2006. godine odigrano je 10 mečeva, a rezultat je izjednačen. I mladi Portugalci i mladi Holanđani zabeležili su po 4 pobede.

U poslednjem odmeravanju snaga, u kvalifikacijama za prethodni EURO, bilo je 4:2 u Holandiji za domaćine. Portugal se revanširao pobedom od 2:1.

Portugal – Holandija predviđanja i tipovanja

Utakmice mladih reprezentacija uvek su veoma zanimljive za klađenje, a najbolje srpske kladionice obezbedile su i najveće kvote na konačan ishod.

Favoriti su Holanđani, ali pobeda Portugala ne bi bila nikakvo iznenađenje. Želeće izabranici Ruija Žorža da pokažu da je ono protiv Gruzije bio samo loš dan. Probajte sa jedinicom, poručuju naši eksperti.

Portugal – Holandija tipovi i sastavi

U sastavu Holandije, na čijoj klupi sedi Ervin van de Loi, mnogi ćele da vide kako će igrati Rajan Gravenberh. Tu je i Krisensio Samervil kojeg znamo iz Premijer lige, dok su u napadu Brobi i Ekelenkamp.

Upravo će u napadu Portugalci morati mnogo bolje. Zakazali su Pedro Neto i Vitor Karvaljo. Crveni karton je dobio Tomas Araužo i on neće moći da pomogne drugovima na ovom meču.

Portugal – Holandija TV prenos

Ako se pitate ko prenosi EURO za mlade, odgovor je – RTS 2.

Portugal – Holandija pitanja i odgovori

  • Kada se igra meč Portugal – Holandija mladi?

Utakmica Portugal – Holandija mlade reprezentacije igra se u subotu, 24. juna, od 18 sati.

  • Ko su najtrofejnije selekcije u istoriji UEFA EURO U-21?

Po pet pehara osvojili su Španci i Italijani.

  • Kakve su Portugal – Holandija kvote?

Najveći Portugal – Holandija tipovi za mlade možete pronaći u listama Mozzart, Superbet i MaxBet.


Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.