Mozzart Registracija
5.0 rating
Mozzart Registracija

Bonus do 100.000 RSD

REGISTRUJTE SE U MOZZART

rs Tested & verified last update : May 2024 77 copies this week
Ugrabite Mozzart bonus koji vam može doneti i do 100.000 RSD

Mozzart registracija – Kako početi klađenje

Sportsko klađenje ima sve veći broj poklonika u Srbiji, a onlajn kladionice omogućile su da ova zabava bude dostupna svakome. Mozzart registracija je proces pravljenja novog naloga koji je veoma jednostavan i lak, i upravo o tome ćemo govoriti u ovom tekstu.

Mozzart registracija: Osnovne informacije o kladionici

Ako bismo napravili listu najboljih domaćih bukmejkera, Mozzart Bet bi sigurno bio visoko plasiran. Razlozi su jasni: ova domaća kladionica nudi veliki broj sportova i igara, fenomenalne koeficijente, veoma bogat bonus dobrodošlice, ali i jednostavno pravljenje novog naloga.

Da biste postali član ove velike zajednice i pružili sebi mogućnost da ugrabite neku od brojnih promotivnih ponuda ove kladionice, biće vam neophodna Mozzart registracija.

Mozzart bet registracija je postupak pravljenja novog korisničkog naloga, bez kojeg nije moguće započeti igru.

U ovom tekstu daćemo vam uputstva kako da registracija na Mozzart Bet bude brza i bezbolna. Za početak, hajde da pogledamo šta je to što odvaja ovu kladionicu od konkurencije.

Mozzart kladionica registracija: Prednosti i mane

Srpske kladionice odavno su predstavile sjajne sajtove na kojima se i novi i stari korisnici mogu lako snaći, a Mozzart je tu bio jedan od pionira.

Kao što ćete u ovom tekstu videti, registracija se završava u svega nekoliko minuta, s tim što je neophodna i verifikacija naloga pre nego što dobijete mogućnost da započnete igru.

U ovom pogledu, Mozzart Bet registracija pomalo se razlikuje od nekih drugih domaćih kladionica, koje neće zahtevati da odmah potvrdite lične podatke.

Ipak, to je samo jedan, i veoma redak nedostatak kada je u pitanju Mozzart registracija.

+

Veoma brzo pravljenje novog korisničkog naloga

Neophodna je promptna potvrda ličnih informacija, odnosno verifikacija naloga

Moguće je registrovati se pomoću mejl adrese

Manji broj opcija za isplatu novca sa vašeg računa

Sve nove korisnike očekuje izvrstan bonus dobrodošlice

Nešto manji broj egzotičnih i neobičnih sportova

Tokom registracije, moguće je iskoristiti i Mozzart promo kod

Na raspolaganju je veliki broj igara, ali i slotova i drugih kazino stolova

Mozzart registracija bonus: Šta čeka nove korisnike

Mogućnost da se kladite na sportska takmičenja ili da igrate slotove nekih od najpoznatijih softverskih provajdera na svetskom tržištu samo je jedan od benefita koji nudi registracija.

Kada je reč o privlačenju novih korisnika, kladionice se prosto utrkuju koja će predstaviti bolju promotivnu ponudu za igrače, a Mozzart je nedavno predstavio jedan zaista fenomenalan bonus dobrodošlice.

Reč je o promociji „Točak sreće“, koja omogućava i neverovatnih 1.000% na vaš prvi depozit, sve do vrtoglavog iznosa od 100.000 RSD!

Kako biste povećali svoje šanse za ovaj sjajan dobitak, možete iskoristiti i Mozzart promo kod BETMAX.

Uz promotivni kod, sve što je potrebno jeste da uplatite depozit od svega 500 RSD i dobićete priliku da u jednoj zanimljivoj igri dođete do sjajnog bonusa.

Ostali bonusi za korisnike

Registracija Mozzart, dakle, podrazumeva i velike nagrade već na prvom koraku, ali čak i kada potrošite taj sjajni bonus, ova kompanija će misliti na vas.

Ovo su neke od dodatnih promocija:

 • Happy Monday bonus funkcioniše kao „cashback“, odnosno svakog ponedeljka će automatski na vaš račun leći deo sredstava koje ste odigrali tokom prethodne sedmice.
 • Super multi bonus nudi veće koeficijente i bonus na dobitne tikete ako svoje listiće uplatite u tačno određenom vremenskom periodu.

Mozzart nalog registracija: Kako se prijaviti

Već smo napomenuli da je Mozzart nalog registracija veoma jednostavna, ali nije naodmet da sa vama prođemo taj proces. Ići ćemo korak po korak, nakon čega ćete postati punopravni i sigurni smo zadovoljni korisnik ove kladionice.

Napomenimo da se možete registrovati sa vašeg računara, ali i putem mobilnog sajta. Za one koji jako cene klađenje u pokretu, tu je i Mozzart aplikacija koja takođe dozvoljava otvaranje novog naloga.

 1. Iskoristite link na našem sajtu kako biste posetili zvanični sajt Mozzart Bet Srbija.
 2. Ispod polja za login pronađite dugme „Registruj se“.
 3. Otvoriće vam se prozor u kojem se obavlja Mozzart registracija. Upišite svoje korisničko ime, koje ćete kasnije koristiti za login. Vaš „username“ mora da sadrži najmanje šest karaktera.
 4. Upišite svoj email, a potom odaberite lozinku i ponovite je.
 5. Kliknite na „dalje“, a u sledećem koraku upišite svoje ime i prezime, kao i datum rođenja. Naravno, samo punoletni građani Srbije mogu da otvore novi nalog na Mozzart Bet.
 6. U ovom koraku možete upisati i Mozzart promo kod BETMAX, kako biste dobili Mozzart bonus dobrodošlice. Potom prihvatite uslove korišćenja i kliknite na „Otvori nalog“.
 7. Dobićete poruku „Dobrodošli u Mozzart“, ali da biste mogli da se ulogujete, moraćete da kliknete na link koji ste dobili u vašem mejlu.
 8. Kada to učinite, sistem će vas vratiti na sajt. Vaša Mozzart nalog registracija je ovim završena!

Mozzart registracija: Kako verifikovati Mozzart nalog

Obavili ste najveći deo posla, ali kako biste dobili mogućnost uplate prvog depozita, neophodno je da se ulogujete i da potvrdite svoje podatke.

To možete da uradite takođe u par jednostavnih koraka:

 1. Upišite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na „Prijavite se“. Ukoliko ste zaboravili lozinku, lako ćete je resetovati, a u svakom trenutku možete zatražiti i pomoć korisničke podrške.
 2. Kliknite na dugme „Započni klađenje“ u gornjem desnom uglu ekrana, tik pored linka „Promocije“. Označeno je žutom bojom i ne možete ga promašiti.
 3. U narednom prozoru biće neophodno da unesete lične podatke. Ovo je obaveza svake kladionice po Zakonu o igrama na sreću Republike Srbije.
 4. Potrebni podaci su matični broj (JMBG), broj lične karte, broj telefona, kao i država i grad rođenja. Kada to učinite, kliknite na „Dalje“.
 5. U sledećem koraku unesite vašu državu, grad i adresu prebivališta. Neophodno je i da označite da li ste politički izložena osoba, kao i da prihvatite posebne uslove korišćenja.
 6. Kliknite još jednom na „Potvrdi“ i moći ćete da uplatite vaš prvi depozit i dobijete bonus. Ovim je Mozzart nalog registracija dovedena do kraja. Srećno!

Mozzart nalog registracija: Neophodni podaci i dokumenta

Hajde da se još jednom podsetimo šta će vam to biti neophodno da bi Mozzart kladionica registracija bila uspešna.

 • Važeća email adresa, kako biste dobili link za potvrdu registracije
 • Broj mobilnog telefona na koji ćete moći da dobijate i obaveštenja o vašem nalogu
 • Lični podaci: broj lične karte, JMBG i adresa prebivališta
 • Mozzart promo kod BETMAX koji će vam doneti još izdašniji bonus dobrodošlice

Korisnički panel

Registrovani korisnici imaju pristup opciji „Moj račun“ iz koje je veoma lako izvršiti uplatu ili isplatu, pregledati transakcije i tikete, ali i promeniti svoje podatke.

U odeljku „Moj račun“ nalaze se i posebne promocije, ali i inbox u kojem možete primati specijalne ponude, kao na primer Mozzart bonus kod.

Korisničkom nalogu možete pristupiti, naravno, i koristeći aplikaciju Mozzart za klađenje.

Registracija na Mozzart bet: Login na sajt ili aplikaciju

Kada imate korisnički nalog, prijavljivanje, odnosno login, prosto je kao pasulj. Prema našim iskustvima, većina korisnika će se opredeliti da koristi Mozzart Bet aplikaciju, zato što će vam ona zapamtiti podatke i nećete morati da se logujete toliko često.

Kada smo već kod aplikacije, ovako izgleda login ukoliko je Mozzart nalog registracija prošla bez problema:

 1. Otvorite Mozzart sajt ili pokrenite Mozzart app za klađenje.
 2. Kliknite na ikonicu (profil) u gornjem desnom uglu.
 3. Upišite korisničko ime i lozinku, a potom kliknite na „Prijava“.
 4. Kako bi vam uređaj sačuvao lozinku i korisničko ime, označite dugme „Zapamti me“.

Mozzart registracija korisnička podrška za igrače iz Srbije

Kao korisnicima, veoma nam se dopalo što je jako jednostavno, u svakom trenutku, kontaktirati korisničku podršku.

Tokom samog pravljenja naloga nismo naišli ni na kakve probleme, ali je lepo znati da postoje različite opcije za traženje pomoći. Sem live chata, koji radi non-stop, tu su i broj telefona, ali i email adresa na koju možete pisati sa žalbom ili možda nekim predlogom.

Registracija Mozzart: Naš zaključak

Uz sjajni bonus dobrodošlice, odličnu aplikaciju i za Android i za iOS uređaje, kao i veoma brzu i ljubaznu korisničku podršku, gotovo da ne postoji razlog da zaobiđete sve ono što nudi Mozzart nalog registracija.

Pravljenje novog korisničkog imena je veoma lako, a verifikacija je jednostavna. Svi registrovani korisnici lako mogu da dobiju bonus dobrodošlice i da tako brzo i lako započnu klađenje u jednoj od najboljih srpskih kladionica.

Pitanja i odgovori: Mozzart registracija najvažnija pitanja

Da li je Mozzart kladionica registracija komplikovana?

Ne, ni najmanje. Ceo proces neće vam oduzeti više od pet-šest minuta vremena, i to kada uračunamo verifikaciju naloga. U kladionici Mozzart zaista su se potrudili da izađu u susret svojim novim korisnicima!

Da li je Mozzart registracija besplatna?

Naravno. Sem određenih ličnih podataka i dokumenata, neće vam biti potrebno ništa drugo da postanete novi i nadamo se zadovoljni korisnik Mozzarta. Naravno, to je samo početak, jer vas očekuju brojne igre i veliki broj sportova.

Da li Mozzart registracija donosi i neki bonus?

Da. Reč je o sada već čuvenom Mozzart bonusu dobrodošlice, koji vam može doneti neverovatnih 100.000 RSD na prvi depozit. Dovoljno je da imate uplatu od svega 500 RSD i u igri ste za ovu sjajnu ponudu.

Mogu li da iskoristim Mozzart promo kod kada je u pitanju registracija na Mozzart Bet?

Da. Već u drugom koraku, o kojem smo vam detaljno govorili, korisnici mogu da unesu Mozzart promo kod za bonus dobrodošlice. Ovaj Mozzart registracija bonus sigurno će obradovati sve potencijalne igrače.


Avatar of Marko P
Marko P

Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.