Mozzart Promo Kod
5.0 rating
Mozzart Promo Kod

Bonus 100.000 RSD

rs testitano & verifikovano

120 primerci ove nedelje

Ugrabite Mozzart bonus koji vam može doneti i do 100.000 RSD

Ugrabi bonus

Mozzart promo kod 2023 – BETMAX: Bonus do 100.000 RSD

Mozzart promo kod glasi BETMAX. Ovaj kod može da se aktivira tokom registracije. Svaki korisnik koji ga upotrebi dobiće bonus do 100.000 RSD

Mozzart promo kod

Mozzart promo kod – BETMAX: aktuelne promocije

Mozzart rs Bonus Mozzart Promo Kod

Bonus za nove igrače

 

do 100.000 RSD

BETMAX

 
Happy Monday Bonus
 

već od 400 RSD

BETMAX

 

Super multi bonus

 

+1000%

 

BETMAX

 

Šta je Mozzart promo kod

Iskusniji posetioci najboljih kladionica u Srbiji odavno su upoznati sa idejom bonus kodova. Mozzart promo kod nova je promocija ove čuvene kladionice u Srbiji, a u ovom tekstu saznaćete sve o toj sjajnoj ponudi.

Pokazaćemo vam kako može da se iskoristi promo kod Mozzart, provesti vas kroz proces registracije, ali i govoriti o tome šta sve nude ostale Mozzart promocije.

Kao što ćete se i sami moći uveriti, sportska kladionica Mozzart Bet obezbedila je sjajne uslove kako za novoregistrovane korisnike, tako i za one koji već imaju nalog.

Primera radi, kada kao novi korisnik iskoristite promo kod za Mozzart BETMAX, moći ćete da ostvarite dodatnu pogodnost.

Krenimo redom, od onoga što naše posetioce uglavnom najviše zanima – bonus dobrodošlice.

Mozzart promo kod

Promo Mozzart Bet bonus na depozit

Mozzart kladionica nadaleko je čuvena ne samo po vrhunskim kvotama i ogromnoj ponudi takmičenja i igara, već i po svojim promocijama. Redovno su tu bonusi za nove igrače, a uslovi i nagrade se često menjaju.

Ne brinite, uz naš sajt ćete uvek prvi saznati šta to Mozzart ima novo u ponudi i na koje se sve načine može upotrebiti Mozzart Bet promo kod.

Trenutno je aktuelna ponuda pod nazivom „Novi bonus za nove igrače“, a koja omogućava i do vrtoglavih 1.000% na prvi depozit.

Radi se o takozvanoj „igri unutar igre“, budući da će svaki igrač koji uplati depozit od najmanje 500 RSD moći da zavrti točak i da tako otključa bonus. Postoje minimalni i maksimalni iznosi ovog bonusa, a o svemu tome ćemo govoriti detaljnije u odeljku o bonusima.

Da li je moguće aktivirati bonus dobrodošlice ukoliko nemate Mozzart Bet promo kod?

Sasvim je razumljivo što ovo pitanje interesuje naše čitaoce. Postoje neke kladionice koje jednostavno ne omogućavaju svim korisnicima da se registruju i ugrabe atraktivni bonus dobrodošlice.

Na našu i vašu veliku sreću, Mozzart kladionica nije jedna od tih – svaki novoregistrovani korisnik dobiće priliku da zavrti točak sreće i tako sebi odredi veličinu bonusa sve do maksimalnih 100.000 RSD.

Ali, ukoliko posedujete bonus kod, kao što je Mozzart promo kod BETMAX, i iskoristite ga tokom registracije, vaš bonus će biti uvećan. Kao što ćete videti, promo kod Mozzart nije neophodan, ali daće vam vetar u leđa kada tek počinjete igru.

Upravo o ovim koracima, sve do sastavljanja vašeg prvog dobitnog tiketa, govorićemo u narednom delu.

Kako se registrovati koristeći Mozzart promo kod

Ukoliko ste punoletni stanovnik Srbije i imate važeću e-mail adresu, ispunjavate praktično sve uslove da postanete član fenomenalne Mozzart zajednice.

Sama registracija je veoma jednostavna i odvija se u dva kratka koraka.

Registruj se

 1. Na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart pritisnite dugme „Registruj se“. Naravno, možete iskoristiti i link na našem sajtu kako biste još više ubrzali ovaj proces. Napomenimo da se registracija može obaviti i sa desktop računara, ali i sa bilo kog pametnog telefona.
 2. U prvom prozoru biće neophodno samo da upišete vaše korisničko ime, adresu elektronske pošte, te da odaberete svoju lozinku.
 3. Pritisnite „Dalje“ kako biste prešli na sledeći korak.
 4. Naredni korak je veoma bitan, budući da se u njemu nalazi mogućnost da iskoristite promo kod Mozzart.
 5. Upišite prvo svoje ime i prezime, kao i datum rođenja. Morate prihvatiti uslove korišćenja i pravila privatnosti.
 6. U polje „Promo kod“ upišite vaš kod BETMAX. To će vam odmah omogućiti da iskoristite našu sjajnu ponudu.
 7. Kliknite na „Otvori nalog“ a potom sačekajte mejl i potvrdite svoj nalog. Moći ćete da se ulogujete i da izvršite uplatu prvog depozita. Uz Mozzart promo kod, on će biti mnogo veći nego što je bio.

Ne zaboravite da je, po zakonima Republike Srbije, neophodna verifikacija naloga, odnosno unošenje vašeg matičnog broja i broja lične karte.

Mozzart bonus za nove korisnikeč

Vreme je da detaljnije predstavimo Mozzart ponuda dobrodošlice, koji uz Mozzart bet promo kod može biti još bolji.

Iskusniji igrači i oni koji su videli neku od Mozzartovih sjajnih reklama verovatno se sećaju kako je izgledao Mozzart Hattrick bonus dobrodošlice. Ipak, ova ponuda je sada zamenjena jednom koju bismo mogli nazvati još boljom.

Na našem sajtu možete saznati i kako izgledaju promocije u drugim kladionicama, a vašoj pažnji posebno preporučujemo Superbet bonus, o kojem se možete informisati na linku.

Mozzart bonus

Do 1.000% bonusa uz Mozzart promo kod

Bilo da koristite promo kod ili ne, moći ćete da računate na fenomenalni Mozzart bonus za nove korisnike nazvan „Obrni točak sreće“.

Evo kako da dođete do ovog bonusa:

 1. Registrujte se na sajtu Mozzart bet. Možete iskorititi promo kod za Mozzart tako što ćete u drugom koraku registracije upisati BETMAX, ili nastaviti bez njega.
 2. Uplatite svoj prvi depozit od najmanje 500 dinara kako biste dobili mogućnost da zavrtite točak sreće.
 3. Odaberite da li želite slot bonus ili bonus za sportsko klađenje.
 4. Zaigrajte ovu zanimljivu igru koja vam može doneti između 50% do čak 1.000% na uplaćeni iznos. Dakle, ukoliko uložite 1.000 dinara, najmanji bonus koji ćete dobiti iznosi 500 RSD, a najveći neverovatnih 100.000 RSD.
 5. Ukoliko iskoristite kod BETMAX, dobićete i dodatni iznos.

Naravno, ovaj novac nije moguće odmah preneti na vaš bankovni račun, već ga je neophodno otključati, odnosno proigrati.

Ukoiko ste se opredelili za bonus za sportsku kladionicu, tek nakon što odigrate tikete za pravi novac u visini 4X originalne uplate, moći ćete da povučete sredstva na svoj račun..

Tu su i još neke odredbe koje treba imati na umu:

 • Tiketi za sportsko klađenje koji učestvuju u obračunu obavezne sume za proigravanje moraju da budu sastavljeni od najmanje četiri para, a svaki od mečeva mora da ima kvotu od najmanje 1.45.
 • Ukoliko je reč o tiketima za klađenje uživo, oni ulaze u obračun sa 20%, i to samo ukoliko su na listiću dva para, a kvota je najmanje 1.20.
 • Cela promocija traje 30 dana, a posebna je pogodnost što igrači u svakom trenutku mogu da prate koliko su blizu ispunjenja bonusa.
 • Za slot bonus, tzv. „wagering“ odnosno proigravanje iznosi 35X vrednosti uplate.

Druge Mozzart promocije i bonusi za nove igrače

Ovo je trenutno jedini Mozzart bonus dobrodošlice na koji mogu da računaju igrači u Srbiji. Ipak, to ne treba da uzimate kao minus ovoj kladionici, budući da se radi o zaista sjajnom bonusu, koji će obradovati mnoge nove korisnike.

Naravno, ako u pomoć pozovete bonus kod, i to onaj koji vam mi velikodušno nudimo – BETMAX – ova ponuda će biti još izdašnija. Zato nemojte oklevati i započnite igru.

Stalne Mozzart promocije za nove i stare igrače

Kada je reč o ostalim bonusima, za Mozzart promocije nije neopodno iskoristiti Mozzart Bet promo kod, ali nikada nije naodmet to učiniti.

Pogledajmo neke od bonusa za redovne igrače i kako promo kod za Mozzart utiče na njih.

Happy Monday Bonus

Sada već kultni bonus obradovaće verne igrače Mozzarta svakog ponedeljka. Ovo je neka vrsta Cashback promocije, u odnosu na to koliko ste vremena potrošili sastavljajući tikete tokom sedmice.

Proverite svoj nalog ponedeljkom ujutru i neka vam nedelja počne mnogo radosnije.

Happy Monday Bonus Mozzart

Super multi bonus

Ukoliko tikete uplaćujete tokom tzv. „Happy Hours“, možete povećati svoju šansu za dobitak. Termini za uplatu su od 9 do 11, odnosno od 21 do 23 časa, a bonus može biti čak i do 1.000%!

Kao i u prethodnoj promociji, ni ovde nećete morati da se pomučite – Mozzart bonus kod vam neće povećati procenat dobitka.

Vrste igara i opklada u kladionici Mozzart

Jeste da su Mozzart promocije, uključujući atraktivni Mozzart promo kod, ono što izdvaja ovu kladionicu od konkurencije. Ali svoj uspeh ovaj domaći bukmejker duguje i odličnim kvotama, te širokom asortimanu sportova koji su u ponudi.

Naravno, i ljubitelji slotova, odnosno kazino igara uživo, lako će pronaći nešto za sebe, ali ćemo se sada svakako fokusirati na sportsko klađenje.

Ono što zasigurno odlikuje Mozzart jesu kvote na fudbalske, ali i košarkaške i teniske mečeve, koji su često najveći na svetu. Možete u svakom trenutku proveriti i uveriti se da je to zaista tako.

Uz to, postoje i posebni bonusi na broj mečeva na tiketu, pa će vam tako dobitak biti još više uvećan ukoliko ste na listić stavili 8 ili više parova.

Napomenimo i da na velikom broju mečeva možete odigrati sijaset igara, a evo nekih od naših favorita.

 • Tačan rezultat
 • Mozzart šansa
 • Poluvreme – kraj
 • Različiti specijali, poput koji će igrač postići pogodak
 • Poluvreme – kraj i golovi
 • Različite vrste hendikep

Uplate i isplate novca u Mozzart kladionici

Kladionica Mozzart omogućila je veliki broj načina uplate depozita.

Sem najvažnijim platnim karticama domaćih banaka, to možete učiniti i na mnoge druge načine, uključujući i uplatu na trafikama, u menjačnicama i naravno u mnogobrojnim Mozzart uplatnim mestima.

depozit u kladionici Mozzart

Mi vam svakako preporučujemo da iskoristite kod tokom registracije na sajtu, a da tek onda iskoristite mogućnost uplate depozita.

Gotovo svi načini uplate su instant, odnosno novac će se odmah naći na vašem računu, a kladionica Mozzart izašla je svojim klijentima u susret i time što je na sebe preuzela sve troškove obrade, tako da nećete platiti nikakvu dodatnu maržu.

Kako uplatiti depozit u kladionici Mozzart

Već smo napomenuli da je srpskim korisnicima na raspolaganju pozamašan izbor metoda. Navedimo samo neke:

 • Platne kartice: prihvataju se sve domaće i internacionalne platne kartice, uključujući i domaću platnu karticu Dina
 • Dopune na kioscima i drugim punktovima kao što su NIS benzinske stanice, Moj Kiosk, Corner Shop ili AltaPay menjačnice.
 • Mozzart uplatna mesta odnosno fizičke kladionice.
 • Opšte bankovne uplatnice, odnosno prenos na račun. Imajte na umu da je ovo jedini „spor“ način uplate, koji može potrajati i do 24 časa.

Kako podići novac iz kladionice Mozzart

Postoje samo tri načina isplate sredstava, ali važno je da su svi veoma bezbedni i brzi.

 • Možete zatražiti da vam se dobitak isplati na Mozzart uplatnom mestu.
 • Prebacite novac jednostavno i lako na svoj tekući račun kada verifikujete svoj nalog i povežete bankovni račun.
 • Iskoristite uslugu Mozzart asistenti, koji će doći i na vašu kućnu adresu ukoliko to zahtevate.

Kako iskoristiti Mozzart promo kod na mobilnoj aplikaciji Mozzart

Jedna od zaista fenomenalnih karakteristika ove kladionice je i Mozzart aplikacija za mobilne telefone. Ona je dostupna i za Android i za iOS, odnosno iPhone uređaje, jednostavno se instalira i predstavlja, po mnogo čemu, nadgradnju korisničkog iskustva kada je u pitanju klađenje u Mozzartu.

Sve te funkcionalnosti važe i kada je u pitanju promo kod Mozzart. Možete ga iskoristiti tokom registracije iz mobilne aplikacije, a s vremena na vreme pojavi se i posebni Mozzart promo kod koji je „ekskluzivan“ za korisnike Mozzart app.

Sve što je potrebno da uradite jeste da tokom pravljenja novog korisničkog naloga upišete Mozzart promo kod BETMAX i dodatna sredstva će se naći na vašem računu.

Naš ekskluzivni Mozzart promo kod – BETMAX

Nadamo se da smo uspeli da vam objasnimo koliko je značajan i izdašan kod BETMAX koji možete iskoristiti tokom pravljenja novog naloga na sajtu kladionice Mozzart.

Zahvaljujući ovom kodu, dobićete dodatni bonus za klađenje kada otvorite svoj nalog. Uz to, čekaće vas i „klasični“ Mozzart ponuda dobrodošlice, odnosno igra „Točak sreće“ koja vam može doneti još više uspeha i sreće.

Nema razloga da oklevate – mi smo tu za vas, a da vam pokažemo koliko nam je stalo, za vas smo obezbedili poseban bonus kod.

Mozzart korisnička podrška za igrače iz Srbije

U svakom trenutku možete se obratiti ljubaznim Mozzart operaterima, koji će vam izaći u susret i rešiti svaku nedoumicu koju možete da imate.

Mozzart operaterima

Postoji mnogo načina da ih kontaktirate, a tu je i odličan FAQ, odnosno odgovori na najčešće postavljana pitanja, kako o sportskom klađenju ili kazino igrama, tako i o svemu što može da donese promo kod Mozzart.

Ukoliko tu ne nađete odgovore na vaša pitanja, možete se obratiti Mozzartu na više načina:

 • Online chat sa operaterima
 • Telefonska podrška
 • Email podrška
 • Podrška na Viberu

Najvažnija pitanja i odgovori o tome šta je promo kod Mozzart

Šta je Mozzart promo kod?

Mozzart bonus kod je posebna promocija ove ugledne domaće kladionice koja omogućava novoregistrovanim korisnicima da, uz odličan Mozzart ponuda dobrodošlice, dobiju i dodatna sredstva za sportsko klađenje.

Kako da iskoristim Mozzart promo kod?

Ukoliko ste dobili svoj Mozzart Bet promo kod – kao što je kod BETMAX – sve što je potrebno da uradite jeste da ga upišete tokom pravljenja novog naloga. Postoji posebno polje za to, a u ovom tekstu mogli ste da saznate i kada to i kako tačno da uradite.

Da li je Mozzart promo kod i dalje važeći?

Mozzart bonus kod BETMAX može se iskoristiti samo jednom, tokom pravljenja i verifikacije novog naloga. Ukoliko ste ga već iskoristili, taj kod prestaje da bude važeći. Naravno, dozvoljeno je imati samo jedan nalog, a što se utvrđuje pomoću verifikacije.

Kako da osvojim novac koristeći Mozzart promo kod?

Promo kod Mozzart daće vam odličnu šansu na samom početku vaše kladioničarske avanture. Uz pomoć takozvanog „freebet“ odnosno bonus novca moći ćete da sastavljate tikete, a da potom taj dobitak prebacite na svoj račun.