Mozzart aplikacija
5.0 rating
Mozzart aplikacija

Bonus 100.000 RSD

PREUZMI APLIKACIJU

Ugrabite Mozzart bonus koji vam može doneti i do 100.000 RSD

rs Tested & verified last update : December 2023

114 copies this week

Mozzart aplikacija za Android i iOS: Instalacija

Za sve igrače iz Srbije koji žele najbolje iskustvo sportskog klađenja na svom telefonu, tu je Mozzart aplikacija. Saznajte sve o verzijama za Android i iPhone, kao i o bonusima i promocijama.

Mozzart aplikacija: Osnovne informacije

Moderni svet više se ne može zamisliti bez mobilnih telefona, koji su umnogome olakšali gotovo svaki aspekt naših života. Ni onlajn klađenje nije izuzetak, a tu upravo nastupa Mozzart aplikacija.

Mozzart aplikacija
Link

Jedna od najpoznatijih kladionica u Srbiji još pre nekoliko godina shvatila je važnost klađenja u pokretu. Predstavljeni su prvo Mozzart apk za Android, a potom i iOS aplikacija za Apple, odnosno iPhone uređaje.

Mozzart nova aplikacija omogućava laku i brzu registraciju, uplatu depozita, isplatu novca, ali i sastavljanje tiketa u klasičnom klađenju i klađenju uživo. Ukratko – sve što možete da uradite i na desktop ili mobilnoj verziji sajta.

Ali, prednost aplikacije jeste i u tome što je brža i bezbednija, pa se sve veći broj igrača opredeljuje da upravo ovako sastavlja tikete.

U ovom tekstu saznaćete šta sve može nova Mozzart nova aplikacija, kako da je instalirate na svoj mobilni telefon, ali i kako da iskoristite sve ono što ona nudi.

Instaliranje Mozzart aplikacije

U odnosu na to koji uređaj koristite, zavisiće i na koji način ćete preuzeti Mozzart bet app. Kao što možda i sami znate, aplikacije za klađenje ne mogu se preuzeti iz Android prodavnice, odnosno Play Store-a.

Za razliku od toga, Mozzart aplikacija za iOS je lako dostupna na AppStore.

U nastavku ćemo pogledati kako da Mozzart nova aplikacija nađe mesto na vašem telefonu.

Mozzart aplikacija

Mozzart aplikacija za Android instalacija

Premda se instalacioni fajl ne može skinuti sa PlayStore, instaliranje Mozzart aplikacije za Android uređaje (nije važno da li je vaš telefon marke Samsung, Huawei, Xiaomi ili nekog drugog brenda popularnog u Srbiji) veoma je jednostavna.

 1. Posetite zvanični sajt Mozzart Bet preko vašeg mobilnog telefona.
 2. Ukoliko vas interfejs sam ne obavesti da je za vaš operativni sistem dostupna Mozzart APK, kliknite na link „Preuzmi sa Google Play“ koji se nalazi na samom dnu stranice.
 3. Preuzmite Mozzart APK klikom na link. Napomenimo da je neophodno da vaš Android uređaj bude ažuriran makar na verziju 4.1. Naravno, to je slučaj sa većinom uređaja mlađih od nekoliko godina.
 4. Kada obavite Mozzart download i pokrenete instalaciju, biće neophodno da obavite još jedan korak: u postavkama („Settings“) vašeg telefona omogućite instalaciju fajlova iz nepoznatih izvora.
 5. Potom se vratite jedan korak unatrag, i pritisnite opciju „Instaliraj“.
 6. Nakon instalacije, vaša nova Mozzart APK za Android je spremna za upotrebu! Možete se registrovati ili se ulogovati ukoliko već posedujete Mozzart nalog.

Mozzart nova aplikacija za iOS

U skladu sa sve većim brojem korisnika koji poseduju iPhone uređaje, Mozzart kladionica je na tržište izbacila i veoma dobru app za iOS.

Odnedavno je građanima u Srbiji omogućeno da koriste i srpski AppStore, a sa njega će se lako pokrenuti instaliranje Mozzart aplikacije.

mozzart app za iOS

Evo našeg vodiča.

 1. Otvorite AppStore na vašem uređaju i potražite Mozzart Bet.
 2. Kliknite na „Preuzmi“ ili „Get“ kako biste pokrenuli instalaciju.
 3. Nakon kraćeg preuzimanja, ikonica će se pojaviti na vašem iPhone telefonu.
 4. Na AppStore možete videti i koje su glavne odlike koje poseduje Mozzart aplikacija za iPhone. Primera radi, ona će zauzeti svega oko 100 MB prostora na vašoj memoriji. Neophodno je da iOS bude apdejtovan na 15.0 ili kasniji.

Kako se ulogovati i započeti igru na Mozzart app?

Ukoliko ste instalaciju prošli bez problema, u šta ne sumnjamo, hajde da vidimo kako uplatiti tiket kada se koristi Mozzart aplikacija.

Pravljenje novog naloga sa Mozzart Bet aplikacijom

 1. Ukoliko niste registrovani korisnik, kliknite na ikonicu u desnom gornjem uglu kako biste započeli proces pravljenja novog naloga.
 2. Kliknite na „Registruj se“ i popunite tražene podatke u prvom koraku. Neophodno je rešiti i tzv. „Captcha“, čime dokazujete da niste robot.
 3. Kada popunite sve, kliknite još jednom na „Registruj se“ i u drugom koraku upišite svoj Mozzart bonus kod – BETMAX ukoliko ga posedujete.
 4. Neophodno je još odgovoriti na mejl, odnosno kliknuti na link, i moći ćete da se ulogujete.

Mozzart app

Login za registrovane korisnike

Ako ste već napravili nalog – nadamo se da niste zaboravili na Mozzart bonus dobrodošlice! – nova Mozzart aplikacija omogući će vam početak igre u treptaju oka.

 1. Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu.
 2. Otvoriće vam se prozor za prijavu kiorisnika.
 3. Upišite svoje korisničko ime i lozinku. Možete označiti polje „Zapamti me“ kako ne biste to morali da radite svaki put kada vam startuje Mozzart bet aplikacija.
 4. Kliknite na „Prijava“ i bićete ulogovani.

Prednosti i mane aplikacije za klađenje

Neki igrači neće biti oduševljeni vizuelnim identitetom ove aplikacije. Ona je prilično različita u odnosu na mobilnu verziju sajta Mozzart Bet, mada je po našem mišljenju mnogo bolja kada je u pitanju elegancija i upotrebna vrednost.

Funkcionalnost se ne dovodi u pitanje, pa su naši recenzenti u ovom pogledu imali samo reči hvale. Mozzart aplikacija ima brojne pozitivne karakteristike, a mi ćemo u ovoj tabeli izdvojiti samo neke od njih.

 • Mogućnost registracije iz aplikacije
 • Mozzart bonus kod takođe je moguće upotrebiti iz Mozzart appa
 • Odličan dizajn i veoma brzo korišćenje
 • Bezbednost i privatnost su na najvišem nivou
 • Lako je uplatiti depozit ili zatražiti isplatu novca iz aplikacije
 • Sem sportskog klađenja i klađenja uživo, igrači se mogu oprobati u igrama na brojeve kao i virtuelnim igrama
 • Live stream iz aplikacije fenomenalno radi, mada postoji ograničen broj mečeva
 • Slot igre se ne mogu igrati unutar aplikacije, već samo na mobilnoj verziji sajta
 • Nešto sporiji interfejs na iOS uređajima, posebno kada je u pitanju provera lokacije
 • Povremeni bagovi koji se najčešće ogledaju i izlogovanju korisnika

Mozzart aplikacija poštena recenzija i naša ocena

Naši eksperti nekoliko nedelja su testirali kako radi Mozzart APK za Android i za iPhone uređaje i ne možemo sakriti oduševljenje.

To se posebno odnosi na iOS aplikaciju, koja je zaista nešto novo na našem tržištu. Jer, kao što naši čitaoci možda znaju, nemaju sve kladionice app za iOS, uprkos popularnosti Eplovih proizvoda u Srbiji.

Važan aspekt čitave priče je i što se aplikacije redovno ažuriraju, tako da ćete moći da budete sigurni da imate poslednju verziju, ali i da će odgovorni iz kladionice Mozzart brzo rešiti sve eventualne nedostatke.

Lakoća instalacije takođe je veliki plus, a odnedavno je omogućeno i da se iskoristi promo kod  – BETMAX unutar aplikacije.

Mozzart aplikacija sportsko klađenje i pravljenje tiketa

Jednom kada pređete na aplikaciju, teško ćete se vratiti na mobilnu ili desktop verziju. A za to je definitivno zaslužna lakoća korišćenja i sastavljanje tiketa, koje je zaista prosto kao pasulj.

sportsko klađenje mozzart

Evo šta je u osnovnoj ponudi kada se tek pokrene Mozzart Bet aplikacija:

 • Klađenje uživo omogućava da sastavite tiket ili singl od svih mečeva koji se trenutno igraju, iz različitih sportova.
 • Sportsko klađenje predstavlja glavnu poslasticu, a moguće je poređati takmičenja, lige i mečeve po važnosti ili po vremenu početka. Ovde se nalaze i opcije kao što su „Antepost“, a možete videti i najigranije mečeve u određenom vremenskom periodu.
 • Ispod sportskog klađenja smeštene su igre sa brojevima, kao što su Moj broj, Lucky Super 6 ili Grčki tombo. One su prilično popularne i dobro dođu kao neka vrsta predaha od uzbuđenja koje donose utakmice u najvažnijim sportovima.
 • Virtuelne igre poput virtuelnog fudbala, tenisa ili košarke zaokružuju sjajnu ponudu.
 • Slot igre je moguće pokrenuti samo sa mobilnog sajta, ali je lepo što Mozzart aplikacija nudi prečicu
 • Tu su i interesantne opcije kao što su pregled rezultata, status tiketa i naravno korisnička podrška.

Uplate i isplate u aplikaciji za klađenje Mozzart Bet

Jedan od razloga što je Mozzart aplikacija toliko popularna definitivno je i mogućnost brze i sigurne uplate, ali i isplate.

Uplate i isplate mozzart app

Kako biste inicirali uplatu, dovoljno je da pritisnete iznos u gornjem desnom uglu, i otvoriće vam se vaš korisnički meni, odnosno stranica „Moj nalog“.

Tu možete videti stanje vašeg računa, ali i izvršiti uplatu i isplatu.

 • Uplata je moguća iz aplikacije bilo kom bankovnom karticom, uključujući tu i domaću platnu karticu Dina. Korisnicima su na raspolaganju i uputstva kako do uplate drugim metodama, kao što su bankovni transfer, dopune na kioscima ili različite vrste vaučera.
 • Kada kliknete na „Isplata“, dobićete mogućnost zakazivanja podizanja vašeg dobitka na Mozzart uplatnom mestu, pozivanje Mozzart asistenta ili direktan upit za prebacivanje novca na tekući račun. Napomenimo da nijedna od ovih opcija nije instantna, ali i da iziskuje prethodnu verifikaciju naloga.

Mozzart bonusi u aplikaciji

Premda ne postoje bonusi koji su ekskluzivni za korisnike aplikacije, sve promotivne ponude kladionice Mozzart Bet možete iskoristiti i sa svog mobilnog telefona.

Poslednja verzija omogućava i da se upiše Mozzart promo kod – BETMAX, a naš portal je za svoje verne čitaoce obezbedio bonus kod kojim možete pojačati svoj bonus dobrodošlice.

Evo na koje bonuse mogu da računaju korisnici:

 • Bonus dobrodošlice do 1.000% sve do 100.000 dinara
 • Happy Monday bonus, odnosno Cashback koji se dobija svakog ponedeljka
 • Cash out na klađenju uživo biće još jednostavniji na aplikaciji
 • Super multi bonus za uplate koje se izvrše u određeno doba dana (i noći)

Korisnička podrška

Jednostavnim pritiskom na dugme „Korisnička podrška“ na glavnoj stranici aplikacije, dobićete mogućnost da podesite aplikaciju po svojoj meri, odnosno pročitate pravilnike i uslove klađenja.

Još važnije, klikom na „Pomoć“ otvoriće vam se stranica sa najvažnijim pitanjima, kao i sa kontaktima za korisnike. Možete se obratiti Mozzartu pomoću chata, putem telefona, ali i elektronskom poštom i preko Vibera.

mozzart Korisnička podrška

Zaključak: Da li je Mozzart aplikacija dobra?

Mogli bismo na to pitanje da odgovorimo sa – ne, nije dobra, sjajna je. Ovaj bukmejker se zaista potrudio da ide u korak s vremenom, pa nemamo previše zamerki na to kako radi nova Mozzart aplikacija.

Svakako vas pozivamo da je probate i uverite se sami.

Pitanja i odgovori: Sve što treba da znate o Mozzart app

Gde mogu da preuzmem aplikaciju za Android i iOS?

Kada su u pitanju Android uređaji, preuzimanje APK se obavlja sa zvaničnog sajta Mozzart Bet kladionice. Ukoliko ste ponosni vlasnik „ajfona“, možete lako pronaći ovu aplikaciju na AppStore-u.

Da li je Mozzart Bet aplikacija besplatna?

Naravno. Preuzimanje i instalacija vas neće koštati ništa, a ukoliko iskoristite promo kod i dobijete bonus dobrodošlice, moći ćete čak i dobro da zaradite. Naravno, to zavisi od vašeg znanja i pre svega sreće.

Može li da se obavi registracija iz Mozzart aplikacije?

Da. Sve što možete da uradite na desktop ili mobilnom sajtu – možete i iz aplikacije. To uključuje i pravljenje novog naloga, Mozzart login, sastavljanje tiketa, ali naravno i uplatu i isplatu novca.

Da li može da se gleda live stream fudbalskih mečeva iz aplikacije?

Da. Veliki broj prenosa utakmica, ne samo fudbalskih, već i iz mnogih drugih sportova, nalazi se u odeljku „Klađenje uživo“. Ti mečevi su označeni posebnom ikonicom, tako da ne možete da ih promašite!

Da li mogu da računam na neki posebni bonus za ovaj app?

Ne postoji bonus vezan isključivo za Mozzart aplikaciju, ali sve promotivne ponude, uključujući i atraktivni Mozzart bonus dobrodošlice, mogu se dobiti i naravno iskoristiti i iz aplikacije.

Da li je bolja Mozzart mobilna verzija sajta ili Mozzart aplikacija?

To zavisi od vas i vaših navika. I jedan i drugi pristup imaju svoje prednosti i mane, mada se čini da bezbednost i brzina ipak pretežu na stranu korišćenja zasebne aplikacije za klađenje.


Avatar of Marko P
Marko P

Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.