Mozzart aplikacija
5.0 rating
Mozzart aplikacija

Bonus

100.000 RSD

PREUZMI APLIKACIJU
Ugrabite Mozzart bonus koji vam može doneti i do 100.000 RSD
Last check last update : July 2024. rs 71 copies this week

Mozzart aplikacija

Za sve igrače iz Srbije koji žele najbolje iskustvo sportskog klađenja na svom telefonu, tu je Mozzart aplikacija. Saznajte sve o verzijama za Android i iPhone, kao i o bonusima i promocijama.

Evo osnovnih podataka o njoj.

Mozzart aplikacija: Osnovne informacije

Moderni svet više se ne može zamisliti bez mobilnih telefona, koji su umnogome olakšali gotovo svaki aspekt naših života. Ni onlajn klađenje nije izuzetak, a tu upravo nastupa Mozzart aplikacija.

Mozzart aplikacija
Informacije
Link

Mozzart aplikacija

Android

 
 • Poslednja verzija: 26.35
 • Veličina instalacije: 62 MB
 • Minimalna verzija Androida: 5.0 i noviji
 

Mozzart aplikacija

iOS

 • Poslednja verzija: 2.18.48
 • Veličina instalacije: 110 MB
 • Minimalna verzija iOS: 13.0 i noviji
 

Jedna od najpoznatijih kladionica u Srbiji još pre nekoliko godina shvatila je važnost klađenja u pokretu. Predstavljeni su prvo Mozzart apk za Android, a potom i iOS aplikacija za Apple, odnosno iPhone uređaje.

Mozzart nova aplikacija omogućava laku i brzu registraciju, uplatu depozita, isplatu novca, ali i sastavljanje tiketa u klasičnom klađenju i klađenju uživo. Ukratko – sve što možete da uradite i na desktop ili mobilnoj verziji sajta.

Ali, prednost aplikacije jeste i u tome što je brža i bezbednija, pa se sve veći broj igrača opredeljuje da upravo ovako sastavlja tikete.

U ovom tekstu saznaćete šta sve može nova Mozzart nova aplikacija, kako da je instalirate na svoj mobilni telefon, ali i kako da iskoristite sve ono što ona nudi.

Instaliranje Mozzart aplikacije

U odnosu na to koji uređaj koristite, zavisiće i na koji način ćete preuzeti Mozzart bet app. Kao što možda i sami znate, aplikacije za klađenje ne mogu se preuzeti iz Android prodavnice, odnosno Play Store-a.I aplikacija za iOS je lako dostupna na AppStore.

U nastavku ćemo pogledati kako da Mozzart nova aplikacija nađe mesto na vašem telefonu, ali pre svega toga, evo nekoliko saveta kako da i vi i vaš telefon budete sigurni.

 1. Proverite kompatibilnost: Važno je da vaš uređaj bude apdejtovan najnovijom verzijom operativnog sistema.
 2. Budite na oprezu: Nemojte skidati aplikaciju sa sajtova kojima ne verujete.
 3. Vodite računa o privatnosti: Ako je vaš telefon zaštićen Face ID-jem ili otiskom prsta, to vam može pomoći. Naravno, nikome nemojte da odajete svoju lozinku.

Mozzart aplikacija

Instalacija za Android

Ovo je jedna od retkih aplikacija za klađenje koja se može naći na Google Play Store. To znači da vam nije potrebno nikakvo „dovijanje“ kako biste je instalirali. Možete upotrebiti i link na našoj stranici, koji će vas brzo odvesti do instalacije.

Naravno, kada posetite mobilni sajt Mozzart Bet sa Android uređaja, dobićete obaveštenje da je moguće instalirati i aplikaciju.

 1. Posetite Google Play Store i pronađite aplikaciju Mozzart Bet.
 2. Napomenimo da je neophodno da vaš Android uređaj bude ažuriran makar na verziju 5.1. Naravno, to je slučaj sa većinom uređaja mlađih od nekoliko godina.
 3. Nakon instalacije, vaša nova Mozzart APK za Android je spremna za upotrebu! Možete se registrovati ili se ulogovati ukoliko već posedujete Mozzart nalog.

Mozzart nova aplikacija za iOS

U skladu sa sve većim brojem korisnika koji poseduju iPhone uređaje, Mozzart kladionica je na tržište izbacila i veoma dobru app za iOS.

Odnedavno je građanima u Srbiji omogućeno da koriste i srpski AppStore, a sa njega će se lako pokrenuti instaliranje Mozzart aplikacije.

mozzart app za iOS

Evo našeg vodiča.

 1. Otvorite AppStore na vašem uređaju i potražite Mozzart Bet.
 2. Kliknite na „Preuzmi“ ili „Get“ kako biste pokrenuli instalaciju.
 3. Nakon kraćeg preuzimanja, ikonica će se pojaviti na vašem iPhone telefonu.
 4. Na AppStore možete videti i koje su glavne odlike koje poseduje Mozzart aplikacija za iPhone. Primera radi, ona će zauzeti svega oko 100 MB prostora na vašoj memoriji. Neophodno je da iOS bude apdejtovan na 15.0 ili kasniji.

Šta je MozzApp? Karakteristike aplikacije za klađenje

Laka instalacija i registracija nisu jedino što odlikuje ovu aplikaciju za sportsko klađenje. Izdvajaju je i praćenje rezultata i statusa tiketa, ali i mogućnost učešća u Mozzart klubu.

Nedavno je stigla i potpuno nova opcija, nazvana MozzApp. Koristeći prečicu unutar glavnog ekrana aplikacije, dobićete mogućnost da kontaktirate sa drugim igračima. Primera radi, „Deljenje tiketa“ može da prikaže vaš dobitni ili nedobitni tiket drugim igračima, a to možete učiniti pod svojim korisničkim imenom ili anonimno.

MozzApp je zapravo idealno mesto da razmenite iskustva i savete sa drugim igračima. Možete videti šta predlažu drugi korisnici, ali i razmeniti iskustva o mečevima, kao i o slot igrama.

Kako se ulogovati i započeti igru na Mozzart app?

Ukoliko ste instalaciju prošli bez problema, u šta ne sumnjamo, hajde da vidimo kako uplatiti tiket kada se koristi Mozzart aplikacija.

Pravljenje novog naloga sa Mozzart Bet aplikacijom

 1. Ukoliko niste registrovani korisnik, kliknite na ikonicu u desnom gornjem uglu kako biste započeli proces pravljenja novog naloga.
 2. Kliknite na „Registruj se“ i popunite tražene podatke u prvom koraku. Neophodno je rešiti i tzv. „Captcha“, čime dokazujete da niste robot.
 3. Kada popunite sve, kliknite još jednom na „Registruj se“ i u drugom koraku upišite svoj Mozzart bonus kod – BETMAX ukoliko ga posedujete.
 4. Neophodno je još odgovoriti na mejl, odnosno kliknuti na link, i moći ćete da se ulogujete.

Mozzart app

Login za registrovane korisnike

Ako ste već napravili nalog – nadamo se da niste zaboravili na Mozzart bonus dobrodošlice! – nova Mozzart aplikacija omogući će vam početak igre u treptaju oka.

 1. Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu.
 2. Otvoriće vam se prozor za prijavu kiorisnika.
 3. Upišite svoje korisničko ime i lozinku. Možete označiti polje „Zapamti me“ kako ne biste to morali da radite svaki put kada vam startuje Mozzart bet aplikacija.
 4. Kliknite na „Prijava“ i bićete ulogovani.

Prednosti i mane aplikacije za klađenje

Neki igrači neće biti oduševljeni vizuelnim identitetom ove aplikacije. Ona je prilično različita u odnosu na mobilnu verziju sajta Mozzart Bet, mada je po našem mišljenju mnogo bolja kada je u pitanju elegancija i upotrebna vrednost.

Funkcionalnost se ne dovodi u pitanje, pa su naši recenzenti u ovom pogledu imali samo reči hvale. Mozzart nova aplikacija ima brojne pozitivne karakteristike, a to se pre svega odnosi na mogućnost registracije iz aplikacije, kao i na lakše raspolaganje Mozzart bonusom.

Ne možemo da ne pohvalimo i odličan dizajn, a ne treba posebno naglašavati da je privatnost, kada je u pitanju Mozzart, uvek na vrhunskom nivou. Tu je i mogućnost igranja lotoa, virtuala ili gledanja mečeva putem live streama. MozzApp donosi još jedan nivo zabave.

Ipak, za razliku od konkurencije, Mozzart aplikacija za Android i iOS ne omogućava igranje slot igara, a tu su i povremeni bagovi. Ipak, po našem mišljenju, ova aplikacija koja se može naći na Google Play Store i na  App Store i više nego opravdava dobre ocene naših recenzenata. U to se možete uveriti i u nastavku.

Mozzart aplikacija poštena recenzija i naša ocena

Naši eksperti nekoliko nedelja su testirali kako radi Mozzart APK za Android i za iPhone uređaje i ne možemo sakriti oduševljenje.

To se posebno odnosi na iOS aplikaciju, koja je zaista nešto novo na našem tržištu. Jer, kao što naši čitaoci možda znaju, nemaju sve kladionice app za iOS, uprkos popularnosti Eplovih proizvoda u Srbiji.

Važan aspekt čitave priče je i što se aplikacije redovno ažuriraju, tako da ćete moći da budete sigurni da imate poslednju verziju, ali i da će odgovorni iz kladionice Mozzart brzo rešiti sve eventualne nedostatke.

Lakoća instalacije takođe je veliki plus, a odnedavno je omogućeno i da se iskoristi promo kod  – BETMAX unutar aplikacije.

Evo kako bismo ocenili ovu aplikaciju:

 • Jednostavnost instalacije 10/10
 • Lakoća korišćenja 8/10
 • Dodatne opcije 9/10
 • Uplata novca 8/10
 • Isplata novca 6/10
 • Live stream i prikaz mečeva 8/10
 • Korisnička podrška 7/10

Sportsko klađenje i pravljenje tiketa u aplikaciji

Jednom kada pređete na aplikaciju, teško ćete se vratiti na mobilnu ili desktop verziju. A za to je definitivno zaslužna lakoća korišćenja i sastavljanje tiketa, koje je zaista prosto kao pasulj.

sportsko klađenje mozzart

Evo šta je u osnovnoj ponudi kada se tek pokrene Mozzart Bet aplikacija:

 • Klađenje uživo omogućava da sastavite tiket ili singl od svih mečeva koji se trenutno igraju, iz različitih sportova.
 • Sportsko klađenje predstavlja glavnu poslasticu, a moguće je poređati takmičenja, lige i mečeve po važnosti ili po vremenu početka. Ovde se nalaze i opcije kao što su „Antepost“, a možete videti i najigranije mečeve u određenom vremenskom periodu.
 • Ispod sportskog klađenja smeštene su igre sa brojevima, kao što su Moj broj, Lucky Super 6 ili Grčki tombo. One su prilično popularne i dobro dođu kao neka vrsta predaha od uzbuđenja koje donose utakmice u najvažnijim sportovima.
 • Virtuelne igre poput virtuelnog fudbala, tenisa ili košarke zaokružuju sjajnu ponudu.
 • Slot igre je moguće pokrenuti samo sa mobilnog sajta, ali je lepo što Mozzart aplikacija nudi prečicu
 • Tu su i interesantne opcije kao što su pregled rezultata, status tiketa i naravno korisnička podrška.

Uplate i isplate

Jedan od razloga što je Mozzart aplikacija toliko popularna definitivno je i mogućnost brze i sigurne uplate, ali i isplate.

Uplate i isplate mozzart app

Kako biste inicirali uplatu, dovoljno je da pritisnete iznos u gornjem desnom uglu, i otvoriće vam se vaš korisnički meni, odnosno stranica „Moj nalog“.

Tu možete videti stanje vašeg računa, ali i izvršiti uplatu i isplatu.

 • Uplata je moguća iz aplikacije bilo kom bankovnom karticom, uključujući tu i domaću platnu karticu Dina. Korisnicima su na raspolaganju i uputstva kako do uplate drugim metodama, kao što su bankovni transfer, dopune na kioscima ili različite vrste vaučera.
 • Kada kliknete na „Isplata“, dobićete mogućnost zakazivanja podizanja vašeg dobitka na Mozzart uplatnom mestu, pozivanje Mozzart asistenta ili direktan upit za prebacivanje novca na tekući račun. Napomenimo da nijedna od ovih opcija nije instantna, ali i da iziskuje prethodnu verifikaciju naloga.

Mozzart bonusi u aplikaciji

Premda ne postoje bonusi koji su ekskluzivni za korisnike aplikacije, sve promotivne ponude kladionice Mozzart Bet možete iskoristiti i sa svog mobilnog telefona.

Poslednja verzija omogućava i da se upiše Mozzart promo kod – BETMAX, a naš portal je za svoje verne čitaoce obezbedio bonus kod kojim možete pojačati svoj bonus dobrodošlice.

Evo na koje bonuse mogu da računaju korisnici:

 • Bonus dobrodošlice do 1.000% sve do 100.000 dinara
 • Happy Monday bonus, odnosno Cashback koji se dobija svakog ponedeljka
 • Cash out na klađenju uživo biće još jednostavniji na aplikaciji
 • Super multi bonus za uplate koje se izvrše u određeno doba dana (i noći)

Korisnička podrška

Jednostavnim pritiskom na dugme „Korisnička podrška“ na glavnoj stranici aplikacije, dobićete mogućnost da podesite aplikaciju po svojoj meri, odnosno pročitate pravilnike i uslove klađenja.

Još važnije, klikom na „Pomoć“ otvoriće vam se stranica sa najvažnijim pitanjima, kao i sa kontaktima za korisnike. Možete se obratiti Mozzartu pomoću chata, putem telefona, ali i elektronskom poštom i preko Vibera.

mozzart Korisnička podrška

Zaključak: Da li je Mozzart aplikacija dobra?

Mogli bismo na to pitanje da odgovorimo sa – ne, nije dobra, sjajna je. Ovaj bukmejker se zaista potrudio da ide u korak s vremenom, pa nemamo previše zamerki na to kako radi nova Mozzart aplikacija.

Svakako vas pozivamo da je probate i uverite se sami.

Pitanja i odgovori: Sve što treba da znate o Mozzart app

Gde mogu da preuzmem aplikaciju za Android i iOS?

Kada su u pitanju Android uređaji, preuzimanje APK se obavlja sa zvaničnog sajta Mozzart Bet kladionice. Ukoliko ste ponosni vlasnik „ajfona“, možete lako pronaći ovu aplikaciju na AppStore-u.

Da li je Mozzart Bet aplikacija besplatna?

Naravno. Preuzimanje i instalacija vas neće koštati ništa, a ukoliko iskoristite promo kod i dobijete bonus dobrodošlice, moći ćete čak i dobro da zaradite. Naravno, to zavisi od vašeg znanja i pre svega sreće.

Može li da se obavi registracija iz Mozzart aplikacije?

Da. Sve što možete da uradite na desktop ili mobilnom sajtu – možete i iz aplikacije. To uključuje i pravljenje novog naloga, Mozzart login, sastavljanje tiketa, ali naravno i uplatu i isplatu novca.

Da li Mozzart aplikacija stara verzija može da se apdejtuje?

Da, s vremena na vreme će vas sistem sam upozoriti da je vaša Mozzart aplikacija stara verzija. Možete to i sami proveriti bilo na Play Store ili na App Store.

Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.