Malta – Severna Makedonija tipovi, kvote i prognoza

Naši južni susedi pokazali su zaista odličnu igru protiv favorizovane Italije, ali sada taj rezultat treba potvrditi na gostovanju u Mediteranu. Pogledajte detaljni vodič za meč Malta – Severna Makedonija: tipovi, ekipe i saveti za kladioničare.

Malta – Severna Makedonija tipovi i koeficijenti

Utakmica izuzetno zanimljive Grupe C može se odigrati u domaćim kladionicama. Evo najboljih kvota.

Malta – Severna Makedonija prognoza i forma

Nakon strahovito lošeg početka kvalifikacija, činilo se da će Makedonci biti samo “topovska hrana” za mnogo jače reprezentacije u ovoj grupi. Ipak, kada je bilo najpotrebnije, momci koje je izabrao Blagoja Milevski pokazali su kvalitet.

Protiv Italije su odigrali 1:1 i to uprkos tome što će Ćiro Imobile doneo prednost aktuelnim evropskim šampionima. Severna Makedonija je tako zadržala kakve-takve šanse da se bori za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 2024, ali moraju da pobede protiv autsajdera Malte.

Jeste da Maltežani imaju sva 4 poraza i 0 bodova na svom kontu, ali ne može se poreći da malteški fudbal napreduje krupnim koracima. Minimalne poraze doživeli su i od Ukrajine i od Severne Makedonije, dok ih je Italija dobila samo 0:2. Zato imaju čemu da se nadaju domaći.

Malta – Severna Makedonija rezultat i tradicija

Da Maltežani umeju da budu tvrd orah dokazali su svojevremeno upravo protiv Makedonije. U priajteljskom susretu 2010. godine bilo je 1:1.

Ipak, mnogo je važniji meč koji je odigran u martu 2023, na početku ovih kvalifikacija. Makedonci su tada slavili s 2:1 na svom stadionu “Toše Proeski” u Skoplju, ali ne može se reći da su briljirali. Elmas i Čurlinov su tek u drugom delu uspeli da slome otpor žilavih Maltežana. Da li će tako biti i sada, pokazaće Malta – Severna Makedonija tipovi.

Malta – Severna Makedonija predviđanja i predlozi

Iako pripadaju donjem domu evropskog fudbala, Maltežani umeju da iznenade. Ipak, čini se da će Makedonci na krilima sjajnog remija protiv Italije uspeti da slave. Probajte sa konačnim ishodom 2.

Malta – Severna Makedonija tipovi i ekipe

Izostanak Stefana Ristovskog nije se osetio kod Makedonaca. Odličan je bio Enis Bardhi, a pomagao mu je i Eljif Elmas. Pravi komandant na sredini je Ezgjan Alioski.

Maltežani će sve karte baciti na odbranu, kojui čine Stiv i Žan Borg, kao i Muskat. U napadu šanse čekaju Nvoko i Tedi Teuma.

Malta – Makedonija gde gledati TV prenos

Sve kvalifikacione mečeve za EP u direktnom prenosu daje TV Arena Sport.

Malta – Makedonija pitanja i odgovori

  • Kada se igra utakmica između Malte i Makedonije?

Meč Malta – Severna Makedonija na nacionalnom stadionu Ta' Qall počinje u utorak, 12. septembra, od 20:45.

  • Ko se još nalazi u ovoj grupi?

Na ubedljivo prvom mestu je Engleska, dok se za drugo mesto bore Ukrajina i Italija.

  • Kakve su Malta – Severna Makedonija kvote?

Odlični Malta – Severna Makedonija tipovi nalaze se u ponudi kladionice Mozzart, kao i MaxBet i Superbet.


Avatar of Marko P
Marko P

Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.