Litvanija – Crna Gora tipovi, kvote i prognoza

U kvalifikacionoj grupi u kojoj se nalazi Srbija u četvrtak se igra i drugi meč. Pogledajte vodič za utakmicu Litvanija – Crna Gora: tipovi, sastavi i međusobni susreti.

Litvanija – Crna Gora tipovi i kvote

Koeficijente za ovaj meč pronaći ćete u najboljim kladionicama u Srbiji. Pogledajte ih.

Litvanija – Crna Gora prognoza i forma

Crnogorci bi morali da budu nezadovoljni nakon prva tri kola u Grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. “Hrabri sokoli” na čijoj klupi sedi Miodrag Radulović prikazali su odličnu igru na sve tri utakmice, ali imaju svega 4 boda.

Nakon sjajne pobede u Bugarskoj, u Podgorici ih je s dva gola Dušana Vlahovića potopila Srbija, a onda su odigrali 0:0 pod Goricom sa Mađarskom iako su bili bolji.

Pobeda u Litvaniji vratila bi Crnogorce u igru za plasman na EP.

Litvanija briljira u košarci, ali u fudbalu “zeleni” tim nije previše uspešan. Osvojili su samo jedan bod, tako što su igrali 1:1 sa Bugarskom na svom terenu, i doživeli dva poraza.

Čini se da je i ovaj ciklus za Litvance već izgubljen, ali skupo će prodati kožu pred svojim navijačima.

Litvanija – Crna Gora rezultat i tradicija

I statistika prethodnih susreta ide u prilog Crnoj Gori. Ove su dve selekcije bile zajedno u Ligi C novog takmičenja UEFA Liga nacija 2018. godine, a Crnogorci su oba puta slavili bez problema.

U Podgorici je bilo 2:0, a u Litvaniji čak 1:4 u korist gostiju. Da li “Hrabri sokoli” mogu do het-trika i još jedne pobede nad Litvancima? Evo kakvi su Litvanija – Crna Gora tipovi.

Litvanija – Crna Gora predviđanja i saveti za klađenje

Crna Gora možda ne pripada samom vrhu evropskog fudbala, ali za jednu tako malo državu imaju dosta talentovanih igrača u solidnim klubovima po Evropi.

Na iskustvo, ali i na suv kvalitet, Crnogorci će ubeležiti pobedu na ovom gostovanju. Ipak, naši eksperti smatraju da nećemo prisustvovati goleadi.

Litvanija – Crna Gora tipovi i ekipe

Forma crnogorskih napadača daje nadu ovoj selekciji da će slaviti. Pre svih je tu Nikola Krstović koji je u Lećeu u Seriji A dao 2 gola na 2 utakmice. Tu su i Uroš Đurđević i Stefan Mugoša, a klub je pronašao i kapiten Stevan Jovetić.

Litvanija nema previše opasnih igrača. U junskom ciklusu u napadu su igrali Paulauskas i Jankausas. Na golu je istaknuti adut Edvinas Gertmonas.

Gde gledati Litvanija – Crna Gora TV prenos

Utakmicu između Litvanije i Crne Gore moći ćete da pratite posredstvom kanala Arena Sport.

Litvanija – Crna Gora pitanja i odgovori

  • Kada se igra meč Litvanija – Crna Gora?

Utakmica počinje u četvrtak, 7. septembra, od 18 sati.

  • Koji su igrači otkazali dolazak u Crnoj Gori?

Iznenađujuće po mnoge, u sastavu neće biti Sead Hakšabanović, koji je prešao u Stouk.

  • Kakve su Litvanija – Crna Gora kvote?

Svi Litvanija – Crna Gora tipovi mogu se naći u kladionicama MaxBet, Mozzart Bet i Superbet.


Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.