Izrael – Engleska tipovi, kvote i prognoza

Najprijatnije iznenađenje Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, reprezentacija Izraela, traži novo čudo u polufinalu. Evo šta treba da znate o meču Izrael – Engleska: tipovi, ekipe i savet za klađenje.

Izrael – Engleska tipovi i koeficijenti

Najbolje domaće kladionice istakle su odlične kvote za utakmicu Izrael – Engleska mladi koja se igra u gruzijskom gradu Batumiju.

Izrael – Engleska prognoza i očekivanja

Svi su očekivali da će domaćini Gruzijci proći u polufinale, ali selekcija na čijoj klupi sedi Gaj Luzon napravila je veliki uspeh. Nakon što je regularni deo i produžeci protiv Gruzije završen 0:0, pristupilo se izvođenju penala, a tu su Izraelci bili smireniji. Sve golove su postigli Koen, Gandelman, Kalali i Gluk.

Treba reći da je Izrael pre mesec dana osvojio bronzanu medalju na FIFA Svetskom prvenstvu za mlade, tako da ova ekipa zaista ima snagu.

Bez obzira na to, Engleska je veliki favorit. I dalje selekcija Lija Karlsija nije primila nijedan gol, a u četvrtfinalu su pobedili Portugal sa 1:0. Jedini gol dao je Entoni Gordon na asistenciju Gibs-Vajta.

Izrael – Engleska rezultat i međusobni susreti

Ove dve reprezentacije bile su u istoj grupi na ovom Evropskom prvenstvu. Sreli su se u drugom kolu, a “Gordi Albion” je slavio sa 2:0. Golove su postigli Gordon i Emil Smit-Rou, oba na asistenciju sjajnog Gibs-Vajta.

Ipak, polufinale nosi drugu težinu, a o tome govore i Izrael – Engleska tipovi.

Izrael – Engleska predviđanja i tipovanja

Iako se radi o polufinalu jednog značajnog turnira, razlika u koeficijentima je ogromna. Kada pogledamo samo konačan ishod, reklo bi se da ceo svet očekuje laganu pobedu na papiru kvalitetnije selekcije.

Ipak, Izraelci su pokazali da umeju da se brane, pa je teško očekivati da će ovde biti mnogo golova. Pokušajte čak sa 0-1 ili 1-2.

Izrael – Engleska tipovi i ekipe

Heroj Izraela zove se Danijel Perec. Ovaj sjajni golman najzaslužniji je za plasman svoje selekcije u polufinale. U odbrani su i stameni Gil Koen i Stav Lemkin, a dosta se očekuje od Gluka i Gandelmana.

Li Karlsi ima na raspolaganju zaista ogromna broj kvalitetnih igrača. Smit-Rou je ušao s klupe protiv Portugala, a počeo je i Angel Gomes. Umesto njih mogao bi da se opredeli selektor za iskusnije Skipa i Palmera.

Izrael – Engleska mladi TV prenos

I ovaj duel moći će da se isprati na RTS 2 kanalu.

Izrael – Engleska mladi pitanja i odgovori

  • Kada se igra utakmica Izrael – Engleska U21?

Polufinalni duel EP zakazan je za sredu, 5. jula, od 18 sati.

  • Ko je selektor mlade reprezentacije Engleske?

Reč je o bivšem igraču Evertona i reprezentativcu Republike Irske, Liju Karlsiju.

  • Kakve su Izrael – Engleska kvote?

Visoki Izrael – Engleska tipovi čekaju vas na sajtovima Mozzart, MaxBet i Superbet.


Avatar of Marko P
Marko P

Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.