Danska – Srbija tipovi, kvote i prognoza

Golom Luke Jovića Srbija je ostala u igri za osminu finala. Ali, neophodno je da savladamo sjajne Dance. Evo vodiča za duel Danska – Srbija: tipovi, najavljeni sastavi i najbolje kvote za EURO 2024.

Danska – Srbija tipovi i kvote

Pogledajmo kakva je ponuda srpskih kladionica za meč 3. kola Grupe C Evropskog prvenstva.

Danska – Srbija prognoza i forma

Nisu nas oduševili naši momci igrom protiv Slovenije. Napadala je Srbija, imala je nekoliko dobrih prilika, ali na kraju smo morali da čupamo spasonosni bod. Luka Jović pogotkom posle kornera ostavio nas je u igri, ali Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici znaju da moraju bolje.

Jedino pobeda Srbiju sigurno vodi u osminu finala. Podsetimo, nije naša reprezentacija prošla u drugi krug na nekom velikom takmičenju još od 2000. godine. Ovo je šansa generacije, ali na putu do nje isprečili su se odlični Danci.
Danska je posle 1:1 sa Slovenijom zabeležila isti rezultat i protiv Engleske. Ipak, favorizovani Englezi su morali da strepe za konačan ishod. Na kraju je samo sreća spasla “Gordi Albion” od poraza.

Biće to značajna injekcija samopouzdanja za “Danski dinamit”.

Danska - Srbija tipovi

Danska Srbija rezultat i tradicija

Danska jeste jedna od selekcija koja jednostavno ne leži našem nacionalnom timu. U poslednjih 10 godina sreli smo se 3 puta, a svaki put su Danci podignutih ruku napuštali stadion.

U kvalifikacijama za EURO 2016. Danska je bila bolja 3:1 u Beogradu i 2:0 u Kopenhagenu, dok smo pre dve godine odigrali i prijateljski meč na Parkenu. Bilo je i tada lakih 3:0 za domaćine.

Da li Srbija može napokon da prekine taj niz, sada kada je najpotrebnije? Da vidimo šta kaže Danska – Srbija prognoza.

Danska Srbija predviđanja i prognoza

Nema mnogo onih koji veruju u naš tim. Ali, upravo tada može da proradi stari dobri srpski inat. Naši momci žele da pokažu da su bez razloga bili toliko osporavani i da su sposobni da se nose sa jačim evropskim selekcijama.

Hajde da i mi budemo optimisti. Želimo da verujemo u pobedu Srbije. Kvota je odlična.

Danska Srbija tipovi i sastavi

Bez Filipa Kostića će biti Srbija, a mesto po levoj strani mogao bi da zauzme Mladenović. Piksi je najavljivao i da će Lazar Samardžić možda dobiti šansu od prvog minuta.

U selekciji Danske najviše će nam pretiti Rasmus Hojlund, a kreativnost Kristijana Eriksena je nadaleko poznata. Biće ovo težak meč.

EURO 2024: Gde gledati Srbiju – TV prenos

I meč završnog, trećeg kola Grupe C prenosiće Arena Sport i Javni servis RTS.

Pitanja i odgovori

  • Kada se igra meč Danska – Srbija?

Srbija igra poslednji meč grupne faze ovog utorka, 25. juna, od 21 sat.

  • Kada se igra drugi meč u Grupi C?

Engleska i Slovenija odmeriće snage u istom terminu kada i naša reprezentacija.

  • Kakve su Danska Srbija kvote?

Visoki Danska – Srbija tipovi nalaze se u svim Mozzart, Admiral Superbet i MaxBet kladionicama.


Marko P. je veliki ljubitelj fudbala, sportskog klađenja i navijač fudbalskog kluba Arsenal. Već godinama piše o sportu.