Argentina – Saudijska Arabija tipovi, SP 2022, 22. novembar

Oči celog fudbalskog sveta će trećeg dana Mundijala biti uprte u Lionela Mesija i njegove „Gaučose“. Grupa C, u kojoj postoji jedan izraziti favorit, otvara se u utorak ujutru, duelom Argentina – Saudijska Arabija.

Pratite naš sajt da saznate sve najbolje kvote uoči meča.

Argentina – Saudijska Arabija tipovi i predviđanja

Čini se da je ovo poslednja prilika da Mesi uđe u legendu. On to na mnogo načina jeste, ali mu nedostaje kruna planetarnog prvaka.

Žreb je bio blagonaklon prema dvostrukom šampionu sveta, pa ekipa selektora Skalonija može već na startu da upiše sva tri boda.

Na tom će im putu prvo stajati nejaki Saudijci. Ipak, sem nedostatka kvaliteta, protiv njih igra i tradicija.

Argentina – Saudijska Arabija tipovi, SP 2022, 22. novembar

Analiza meča Argentina – Saudijska Arabija 

Drugi najveći favoriti za osvajanje Mundijala nemaju samo Mesija. Tu je veoma motivisan tim, sa Lautarom u špicu napada, sa čvrstom odbranom koju čine Lisandro Martinez i Kristijan Romero, i sa sjajnim golmanom Emilijanom Martinezom.

Njihov prvi rival trebalo bi da bude lak zalogaj, ali ne bi bio prvi slučaj da se dogodi iznenađenje i sumrak favorita na premijeri.

S druge strane, „Zeleni sokolovi“ nikada nisu zabeležili dobar rezultat na Mundijalu. Zato je u srpskim kladionicama kvota da Saudijska Arabija uopšte prolazi grupu prilično velika.

Ne samo to – oni su po procenama bukmejkera jedva od dve najgore ekipe na turniru.

Argentina – Saudijska Arabija kvote

Za vas smo izdvojili najbolje koeficijente koje nude kladionice Mozzart i MaxBet. Napominjemo da su kvote podložne promenama.

Argentina – Saudijska Arabija prognoza i vesti iz reprezentacija

Sve osim „zlatne boginje“ u Argentini će se smatrati neuspehom. Mesi je najavio da mu je ovo poslednje veliko takmičenje. Postoji i još jedna mala simbolika: ovo je prvi Mundijal nakon smrti Dijega Armanda Maradone.

Ako govorimo samo o terenu, Argentina deluje moćno. Nisu izgubili na 35 uzastopnih mečeva, i ubeđeni su da će nastaviti taj niz.

Saudijci imaju različite motive. Prva zvezda tima je malo poznati Salem el Davsari, kojeg zovu „Tornado“. Treba imati na umu da je nedavno imao operaciju slepog creva.

Možda je najjača snaga ovog sastava na klupi. Predvodi ih Erve Renar, stručnjak koji je sa afričkim selekcijama kao što su Zambija i Obala Slonovače napravio čudo. Ima li snage za još jedno kada se sretnu Saudijska Arabija i Argentina?

Argentina – Saudijska Arabija pitanja i odgovori

Kada se igra susret Argentina – Saudijska Arabija i ko ga prenosi?

Ovaj meč počinje u za nas neobičnom terminu, od 11 časova ujutru, u utorak, 22. novembra. Kao i ostale utakmice, i ovu ćemo moći da gledamo na RTS 1, odnosno Javnom servisu.

Ko je, prema kladionicama, favorit u ovoj grupi?

Argentina, ubedljivo. Za drugo mesto u grupi C podjednake šanse se daju Meksiku i Poljskoj, dok je na samom začelju Saudijska Arabija.

Koliki je koeficijent da će Lionel Mesi biti najbolji strelac prvenstva?

Srpske kladionice, kao što je MozzartBet, smatraju Mesija trećim favoritom u ovoj kategoriji, iza Mbapea i Kejna. Kvota da će kapiten Argentine osvojiti „zlatnu kopačku“ trenutno je 13.00.